ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 30-12-2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, που πάρθηκε στην από 30 Σεπτεμβρίου 2018 συνεδρίαση του , σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό , καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας ΕΧ.ΡΟ Ανώνυμη Εταιρία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα γραφεία της που βρίσκονται επί της οδού Ζάππα 11 Τρίκαλα, τη Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 14:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού της 30/06/2018 μετά των επ’ αυτού εκθέσεων Διοικητικού Συμβουλίου , των αποτελεσμάτων χρήσης και του προσαρτήματος.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για την κλεισθείσα χρήση .
3. Διάθεση των ετήσιων κερδών της εταιρικής χρήσης : 01/07/2017-30/06/2018 .
4. Έγκριση πράξεων του Διοικητικού Συμβουλίου και διάφορες ανακοινώσεις .
5. Εκλογή νέου τετραμελούς Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο :
Οι κ.κ. μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των μετόχων για να έχουν δικαίωμα παραστάσεως στην τακτική γενική συνέλευση , πρέπει κατά τον νόμο και το καταστατικό, να καταθέσουν τους τίτλους των μετοχών τους στο ταμείο της εταιρίας η στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η σε μια Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλλουν στην εταιρεία τα αποδεικτικά καταθέσεως των τίτλων τους και τα τυχόν πληρεξούσια τους , πέντε ( 5 ) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της τακτικής γενικής συνέλευσης.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Comments are closed.