Προμήθεια πετρελαίου

 

Το τμήμα προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης της ΕΧΡΟ A.E. σας εγγυάται πετρέλαιο καθαρό, άριστης ποιότητας, χωρίς πρόσθετες ύλες. Έχουμε την δυνατότητα να εφοδιάσουμε την πολυκατοικία σας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντα στην ώρα του, κατόπιν ραντεβού.

Οι μετρητές των βυτιοφόρων είναι ελεγμένοι και…αλάνθαστοι. Οι αναγραφόμενες ποσότητες ανταποκρίνονται με ακρίβεια στην ποσότητα που παραλαμβάνεται και πληρώνεται (ούτε αέρα…ούτε αφρό).

Η οξείδωση και το τρύπημα τελικά της δεξαμενής είναι ένα πρόβλημα αποτέλεσμα της κακής η ανύπαρκτης συντήρησης της. Ο καθαρισμός της δεξαμενής είναι απαραίτητος για την προστασία των ενοίκων από περιττά έξοδα αλλά και για την σωστή λειτουργία του καυστήρα σας. Η εταιρία μας έχει την λύση αφού μπορεί να προβεί σε καθαρισμό οποιαδήποτε δεξαμενής.

Η ετήσια συντήρηση του λέβητα και του καυστήρα είναι υποχρεωτική βάση υπουργικού διατάγματος. Φυσικά τα πέρα από αυτά, τα πλεονεκτήματα από την συντήρηση είναι εμφανή αφού έχουμε:

  • περισσότερη θέρμανση
  • μείωση κατανάλωσης πετρελαίου
  • μεγάλη διάρκεια ζωής
  • και άψογη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης

Η εταιρία μας μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό το μείζον πρόβλημα με πληθώρα λύσεων και υπηρεσιών στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.